Internet-mainonnan tehokkaat mahdollisuudet

Kotisivut ovat jokaisen vakavasti otettavan yrityksen yritysilmeen, mainonnan ja markkinoinnin perusedellytys. Verkkosivut tukevat parhaimmillaan yrityksen printtimainontaa – tai päinvastoin. Kotisivut, verkkokaupat, printtimainonta ja digitaalinen markkinointi muodostavat toimivan ja yhtenäisen kokonaisuuden, kun ne on huolella suunniteltu ja toteutettu.

Kotisivut ovat yrityksesi sähköinen käyntikortti

Yrityksesi kotisivut ovat asiakkaasi saama ensivaikutelma yrityksestäsi. Ei siis ole yhdentekevää, minkälaisen vaikutuksen yrityksesi www-sivusto tekee tai jättää tekemättä. Tai löytävätkö hakukoneet ja niiden myötä asiakkaat yritystäsi lainkaan laajasta palveluntarjoajien valikoimasta.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi kotisivut tavalla, joka yhdistää graafisen suunnittelun ammattitaidon, yrityksesi tarpeet, sekä verkkosivustojen toteuttamisen teknisen osaamisen.

Juuri sinulle sopiva kotisivutoteutus

Meillä kotisivujen suunnittelu on aina asiakaskohtaista. Me emme käytä monistettavia valmispohjia vaan suunnittelemme aina sivut juuri sinulle ja vain sinulle. Vaihtoehtoja toteuttaa kotisivut on useita. Näin voidaan huomioida yrityksen yksilölliset tarpeet sen eri vaiheissa.

Aloittava yrittäjä pääsee alkuun ns. käyntikorttisivulla. Käyntikorttisivu sisältää yksilöllisen graafisen ilmeen, tärkeimmät tiedot tuotteesta tai palvelusta, lomakkeen yhteydenottoa varten sekä yhteystiedot. Pyydä tarjous käyntikorttisivuista. Toisessa ääripäässä on laajat ja monia eri teknisiä toiminnallisuuksia sisältävät sivustot ja verkkokaupat. Tähän väliin mahtuu taatusti myös sinulle sopiva toteutus!

Kotisivujen tuotantoprosessiin sisältyy halutessasi myös domainin (esim. www.yritys.fi) ja kotisivutilan hankintatoimet sekä sähköpostien asennukset. Tarvittaessa tuotamme myös tekstit ja muun sisällön sivuillesi. Voit myös valita haluatko itse päivittää sivujasi vai hoidammeko me päivityksen, jolloin voit itse keskittyä muuhun.

Ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun yritystäsi ja asiakkaitasi parhaiten palveleva kotisivusto teknisine toteutuksineen. Mahdollisuuksia on rajattomasti, hyödyntäkäämme niistä parhaat!

Digitaalinen markkinointi on tämän päivän tehokkainta mainontaa

Digitaalinen markkinointi on Internet-mainontaa. Se on siis kaikkia sähköisiä eli myös sosiaalista mediaa laaja-alaisesti ja monipuolisesti hyödyntävää markkinointia. Tarkasti suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu digitaalinen mainonta tavoittaa kohdeyleisönsä iän, sukupuolen, asuinpaikan ja harrastusten tarkkuudella.

Digimarkkinoinnin muotoja ovat mm.:

  • Bannerimainonta (display-mainonta)
  • Hakusanamainonta (esim. Google AdWords -kampanjat)
  • Sähköiset luettelot
  • Sähköiset hakemistot
  • Kampanjasivustot ja markkinointi sosiaalisessa mediassa (esim. Facebookissa)
  • Hakukoneoptimointi

Ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva digitaalinen mainoskampanja digitaalisen markkinoinnin monista yhdistelmämahdollisuuksista.

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö